Inredningsblogg där jag visar min tolkning av vit inredning.
Jag kommer även att dela med mig av gamla samt nya favoritrecept!

Välkommen att inspireras!tisdag 28 augusti 2012

Knäckebrödsburken

Igår kom mamma och hennes man på lite ärtsoppa som jag kokat för ett tag sedan. Kanske inte en klassisk måndagsrätt, med det var vad som fanns i frysen och ärtsoppa kan man faktiskt äta fast det inte är torsdag och det saknas pannkakor.Till ärtsoppa måste man äta knäckebrödsmackor, eller hur? (och senap!)

Den här knäckebrödsburken tipsade LANTLIF om att hon köpt på GRANIT i Stockholm för länge sedan. Tyckte den var så himla snygg så när jag var och hälsade på syrran i storstan så passade jag på att besöka GRANIT också, och den fanns kvar! Överlycklig blev jag för innan har knäckebröden fått legat kvar i sina pappersförpackningar och smulat när man tagit fram dem. Men nu är det slut på knäckebrödsmulor i skafferiet!

 Här med locket på...
 .... och här med locket av!


Måste tipsa om ett knäckebröd också som vi i den Vita Sockerbiten tycker är så gott, det är Fäbodknäcke från Leksandsbröd. Det finns både ett "vanligt" och ett gjort på surdeg. Båda är fantastisk goda!


Ha en fantastisk tisdag och glöm inte att gula ärtor måste ligga i blöt minst ett dygn innan man kan koka en underbar ärtsoppa!

2 kommentarer:

  1. Vilken jättesmart burk och så gott med ärtsoppa, kram

    SvaraRadera
  2. Tack för supergod ärtsoppa i ert vackra hem. Kram/Mamma

    SvaraRadera

Lämna gärna ett litet avtryck!
Det värmer.
Kramar från Emelie