Nu har jag testat ett annat semmelrecept som jag tagit från boken Sju sorters kakor från ICA bokförlag. Har kommit underfund med att det måste varit temperaturen som gjorde semlorna så torra förra gången. Hade bara 175grader, istället för 250grader. Vi får som sagt se hur dessa blir. Råkade ha i 1tsk salt istället för 1/2tsk... Det som är extra roligt att baka är att jag använder gamla kökshanddukar att lägga över bröden medan de jäser. Tycker dessa är så fina.
tisdag 2 februari 2010
Nytt försök med semmelbak!
Nu har jag testat ett annat semmelrecept som jag tagit från boken Sju sorters kakor från ICA bokförlag. Har kommit underfund med att det måste varit temperaturen som gjorde semlorna så torra förra gången. Hade bara 175grader, istället för 250grader. Vi får som sagt se hur dessa blir. Råkade ha i 1tsk salt istället för 1/2tsk... Det som är extra roligt att baka är att jag använder gamla kökshanddukar att lägga över bröden medan de jäser. Tycker dessa är så fina.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Lämna gärna ett litet avtryck!
Det värmer.
Kramar från Emelie