Inredningsblogg där jag visar min tolkning av vit inredning.
Jag kommer även att dela med mig av gamla samt nya favoritrecept!

Välkommen att inspireras!



söndag 16 maj 2010

Underbara Stockholm!



Resan har varit jättebra på alla sätt och vis. Hotellet och rummet var jättefint, och vi hade sådan tur att vi fick ett lite större och lyxigare rum. Det fanns både badkar och dusch på rummet. Märkte då att jag saknar mitt badkar jag hade i lägenheten. Badet vi har här hemma i källaren kan man inte spontanbada i. Det kräver att man sätter på extra varmvatten några timmar innan samt är golvvärmen avstängd så det bor isbjönar där nere.


Vi möttes av små hjärtan på sängen och gardinen när vi kom.





Förutom njutit av god mat, fint väder och trevligt sällskap har vi shoppat i två dagar! I inredningsväg köpte jag två skopor i plåt och etiketter på GRANIT och tre olika saxar på Panduro. Sedan har jag shoppat en hel del kläder och skor.


Fynden från GRANIT


Skoporna kommer jag att använda till att ta tvättmedel med när vi gjort om i tvättstugan. Jag vill måla om väggarna samt göra det lite mer "antikt" där nere.


Saxarna från Panduro med olika mönster. Den vinröda saxen visade mormor att hon köpt sist jag var dit, så självklart ville jag också ha en. Det ser ut som man rivit sönder det man klippt på ett snyggt sätt. Man ser "mönstret" på saxen.




Nu på kvällen har jag pysslat lite. Resultat visas eventuellt i morgon, för nu ska jag sova och försöka bli kry till i morgon. Jag har haft migrän och värken vill inte riktigt släppa...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna ett litet avtryck!
Det värmer.
Kramar från Emelie